Sök
Bakning i Eidfjord
Hardanger och Eidfjord är mer än bara fjordar och fjäll. Områdena är även kända för sina mattraditioner. Och Eidfjord Aktiv har ett bageri och bjuder besökare ner till sin traditionella bakkällare där ni kan få chans att baka era egna 'krotakake', ett tunnbröd och specialité från regionen, en lokal variant av den andra norska kända rätten lefse.
Receptet sägs vara skrivet långt före potatisen gjorde sitt intåg i norska hushåll på 1800-talet, och krotakake bakas därför
på vetemjöl och innehåller inte potatis.
Resultatet av bakningen serveras tillsammans med hemlagade tillbehör och en kopp kaffe eller te.
Läs mera...
Närliggande hotell
0
Sökresultat
0
aktiva filter
Kopiera länk till sökresultat
Optimera din sökning
Sortera din sökning
Visa hotell på karta
De angivna priserna är per person i dubbelrum. Tillägg för enkelrum och rabatt för barn visas i bokningsprocessen
För tillfället har vi inget att visa här.
» Välj ny destination
» Välj ny destination
Teman
Erbjudanden
© Copyright. Materialet får ej användas utan skriftlig tillåtelse.